Вхiд на сайт
Авторизацiя

Моторошна ДТП на Ужгородщині: у поліції повідомили подробиці аварії (ФОТО)

Співробітники поліції Ужгородського районного відділення з’ясовують обставини аварії, під час якої автобус, який рухався трасою Київ-Чоп, не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та перекинувся, внаслідок цього травмувалося семеро людей

Моторошна ДТП на Ужгородщині: у поліції повідомили подробиці аварії (ФОТО)


Сьогодні, 17 лютого, близько 14 години до поліції надійшло повідомлення з села Великі Лази про те, що автобус «Mercedes Sprinter», який перевозив 10 пасажирів, потрапив в ДТП. Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що траспортний засіб рухався з Ужгорода в Тячів.

Водій пояснив, що з’їхав з дороги та перекинувся в кювет через те, що його під час руху трасою Київ-Чоп підрізав автомобіль. За словами чоловіка, який керував автобусом, машина, яка стала винуватцем аварії не зупинилася і зникла з місця події.

Як повідомляють у поліції області, семеро пасажирів автобуса включно з водієм були травмовані, усіх їх на даний час доставляють в медзаклади району.

Поліція перевіряє всі обставини ДТП. На місці події працюють правоохоронці.

Моторошна ДТП на Ужгородщині: у поліції повідомили подробиці аварії (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: