Вхiд на сайт
Авторизацiя

АТО: бойовики ведуть вогонь з мінометів, один боєць ЗСУ загинув

АТО: бойовики ведуть вогонь з мінометів, один боєць ЗСУ загинув
Проросійські бойовики обстрілюють з мінометів позиції Збройних сил України на всіх напрямках, в результаті один український військовий загинув. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку з мінометів та БМП окупанти вели вогонь по Водяному. З БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали Широкине, Гнутове, Водяне, Павлопіль. По Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

На Донецькому напрямку зі 120- та 82-міліметрових мінометів били по позиціях ЗСУ в районі Авдіївки, Опитного та Новоселівки Другої, а з гранатометів у Зайцевому та Пісках.

На Луганському напрямку з мінометів та гранатометів окупанти обстрілювали Кримське, Новоолександрівку та Новозванівку. Снайпер бойовиків вів вогонь по позиціях сил АТО поблизу Лобачевого.

Загалом за минулу добу, 15 лютого, зафіксовано 49 обстрілів, в результаті яких один український військовий загинув, троє поранено і один травмований.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Анатолий 16 лютого 2017 08:06
Не нравится 0 Нравится
Так, "правильно" дійте й далі, слухаючи своїх горе-командуючих (які там в задниці Мінські домовленості можуть бути). Хваляться речники АТО, що багато поклали бойовиків, даємо мол, відсіч іт.д. Так вони ж вас по одному , по двоє,троє ось так знищуватимуть, більше ніж ви їх, сидячи мовчки.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: