Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті протягом минулого року соціальною допомогою скористалися 8 тисяч сімей (ВІДЕО)

На Закарпатті протягом минулого року соціальною допомогою скористалися 8 тисяч сімей (ВІДЕО)Ніхто не застрахований від складних життєвих ситуацій. Саме для підтримки сімей, молоді та дітей, що опинилися у скруті, у області функціонує система закладів соцобслуговування.

З метою надання допомоги сім’ям, дітям та молоді, які опинилися у складних життєвих ситуаціях, сьогодні на Закарпатті функціонує ціла система закладів соціального обслуговування.

Це Закарпатський обласний центр соціально-психологічної допомоги у місті Ужгород, обласний центр матері та дитини, гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у Перечині. А також центр соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями в місті Мукачево.

Впродовж 2016-го року соціальними послугами скористалися понад 8 000 сімей. Допомогу населення отримує за місцем проживання та за результатами проведення оцінки потреб таких родин. Детальніше у сюжеті "Ужінформ":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: