Вхiд на сайт
Авторизацiя

У неділю бойовики обстріляли сили АТО 33 рази, обійшлося без втрат

У неділю бойовики обстріляли сили АТО 33 рази, обійшлося без втрат
У неділю станом на 18:00 у зоні проведення АТО зафіксовано 33 обстріли з боку бойовиків, втрат серед українських військовослужбовців немає. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО.

За даними штабу, бойовики знову обстріляли Верхньоторецьке та Авдіївку - з мінометів, також по позиціях в районі Авдіївки вогонь вела БМП противника. З гранатометів та стрілецької зброї обстріляно Новоселівку Другу, Кам’янку, Луганське, по Троїцькому, Новоселівці Другій та Кам’янці стріляли снайпери.

На Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали Павлопіль та Красногорівку з 82-мм мінометів, з гранатометів та стрілецької зброї – Павлопіль, Новотроїцьке, Лебединське, Водяне та Широкине. По Новотроїцькому вогонь вів снайпер, а по Новогригорівці – БМП.

На Луганському напрямку з гранатометів бойовики обстріляли Новоолександрівку.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: