Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Донбасі поранено двох українських військових, по Широкиному окупанти били із БМП

Окупанти продовжують порушувати режим тиші й обстрілювати українські позиції із забороненого Мінськими угодами озброєння.

На Донбасі поранено двох українських військових, по Широкиному окупанти били із БМП


Сьогодні на Донбасі російсько-окупаційні війська 28 разів обстріляли опорні пункти Збройних сил України, двоє військових зазнали поранень.

Як повідомляється у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18.00, окупанти продовжують порушувати режим тиші й обстрілювати українські позиції із забороненого Мінськими угодами озброєння.

«На Маріупольському напрямку з мінометів обстріляно наші позиції в районі Павлополя. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Новотроїцьке, Гнутове, Павлопіль, Широкине, Водяне. По Широкиному вогонь вела БМП противника», - йдеться у зведенні. На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Авдіївку та Новоселівку Другу, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Піски, Авдіївку, Опитне та Троїцьке, додали у штабі.

Читайте також: Українські розвідники не повернулися з завдання в Луганській області

На Маріупольському напрямку було зафіксовано 35 випадків порушення режиму тиші. Найактивніше бойовики порушували режим припинення вогню в районі Красногорівки. За підрахунками Генштабу, на позиції захисників Красногорівки вчора прилетіли 28 ракет, випущених із «Градів», понад 25 танкових пострілів і більш як 130 мінометних мін.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: