Вхiд на сайт
Авторизацiя

За несвоєчасну оплату комуналки хочуть ввести пеню

Верховна Рада незабаром буде розглядати нову редакцію закону про ЖКГ, згідно з яким за затримку оплати боргу по комуналці буде введена пеня в розмірі 0,1% від суми за кожен день прострочення.

За несвоєчасну оплату комуналки хочуть ввести пеню


Це пов'язано з тим, що рівень оплати послуг ЖКГ падає, а збитки комунальних підприємств зростають. Раніше ввели можливість оформити "розстрочку" на оплату комунальних послуг протягом п'яти років, але це не виправило ситуацію.

В 2016-му з населенням було укладено 36 тис. договорів про погашення реструктуризованої заборгованості на загальну суму 165 млн грн. Сума внесених платежів з урахуванням довгострокових договорів склала і того менше – 102,6 млн грн. На тлі більш 12-мільярдного приросту боргів тільки за минулий рік, така ініціатива не рятує ситуації.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: