Вхiд на сайт
Авторизацiя

Унікальний фестиваль гентешів стартував на Закарпатті (ВІДЕО)

Три десятки кулінарів готують м'ясні смаколики. Місцеві жартують - поки всього не з’їдять і не вип’ють – додому не підуть, гулятимуть до ранку.

Унікальний фестиваль гентешів стартував на Закарпатті (ВІДЕО)


На Закарпатті, в селі Геча проводиться традиційний фестиваль м'ясників, або як кажуть місцеві – гентешів. Сьогодні у закарпатському селі печеться, смажиться та вариться. Аромат витає на всю околицю. М'ясні смаколики готують три десятки кулінарів. Рецепти привезли і гості з Угорщини. У кожного свій секрет приготування.

Уміння місцевих майстрів завзято оцінюють журі та туристи. Кому смакує дуже добре – скуповують додому, щоб пригостити рідних. А головне – записують рецепти, бо кажуть, місцева кухня дуже особлива.

"Переможців оберуть у більше ніж 10-ти категоріях. За найкращу гурку, ковбасу, палинку і всякі традиційні страви",– розповів співорганізатор фестивалю Андрій Мешетр.



Гулятимуть на берегівщині до пізньої ночі, місцеві жартують, поки всього не з’їдять і не вип’ють – додому не підуть.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: