Вхiд на сайт
Авторизацiя

Небезпечна розвага: новий флешмоб змушує українських підлітків зникати на добу (ВІДЕО)

До України з Америки прийшов новий небезпечний інтернет-флешмоб. Його суть полягає в тому, аби протягом доби сховатися так, щоб ніхто не побачив і не знайшов.

Небезпечна розвага: новий флешмоб змушує українських підлітків зникати на добу (ВІДЕО)


24 hours challenge прийшов зі США. Головне правило гри – ніхто не повинен знати, де ти, а кожен свій крок обов'язково треба фіксувати на відео. Ховатися можна будь-де: зоопарки, театри, навчальні заклади.

Такі сучасні хованки поки що не особливо поширені в Україні. Утім, у соцмережах вже є декілька "пабліків", де діти діляться відеороликами та обговорюють гру.



Відрізнити участь у флешмобі від справжнього зникнення практично неможливо. В обох випадках підлітки не будуть виходити на зв'язок. Принаймні, першу добу. Наприклад, в кінці січня у Дніпрі зникла 10-річна школярка Аліса Решеткова. Дівчинку шукали всім містом, соцмережі рясніли оголошеннями про розшук, а через 24 години виявилося, що Аліса просто ховалася в школі.

Боротися з такою екстремальною розвагою зможуть тільки батьки, кажуть фахівці. Саме вони повинні пояснювати усю небезпеку забави та цікавитися життям своє дитини.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: