Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в зоні АТО минула без втрат

За минулу добу у зоні проведення АТО внаслідок бойових дій жоден з українських військовослужбовців не загинув і не був поранений. Про це на брифінгу 11 лютого повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

Доба в зоні АТО минула без втрат


За даними штабу, основним районом бойових дій залишається Авдіївка та її околиці, на Донецькому напрямку за добу сталося 24 обстріли українських позицій.

"На Луганському напрямку найгарячіше було у районі Кримського, де ввечері близько 1,5 годин ворог обстрілював позиції сил АТО з легкого озброєння та випустив понад 20 мінометних мін", - повідомив Мотузяник.

У напрямку Маріуполя бойовики обстріляли позиції сил АТО поблизу Красногорівки з РСЗВ "Град", випустивши 20 ракет, після чого підвели танки до лінії розмежування та відстріляли 10 залпів, згодом знову було застосовано реактивну артилерію.

"На позиції АТО біля Красногорівки вчора прилетіло 28 ракет, випущених з "Градів", понад 25 танкових пострілів та понад 130 мінометних мін. Порушення режиму "тиші" зафіксували і офіцери української сторони СЦКК, які перебувають у тому районі", - зазначив Мотузяник.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 35 ворожих обстрілів.

За даними розвідки, на території Росії активізовано роботу вербувальних центрів т.зв. "добровольців" для подальшого направлення до з’єднань і частин у Донецьк та Луганськ.

"Відібраний особовий склад відправляється до пунктів збору у Ростовській області з метою їх допідготовки та розподілу. Пріоритет надається тим, які вже мають досвід бойових дій, у т.ч. в Сирії", - зазначено у повідомленні.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: