Вхiд на сайт
Авторизацiя

Плани і перспективи: аеропорт "Ужгород" можуть зробити з виходом на дві держави

Майже рік тому припинив роботу єдиний діючий аеропорт на Закарпатті. Словаччина і Україна обговорюють ідею відновлення летовища з виходом на дві держави.

Плани і перспективи: аеропорт "Ужгород" можуть зробити з виходом на дві держави


Про це розповів голова Державної міграційної служби Максим Соколюк в інтерв’ю "Європейській правді".

"Обговорюється ідея – насправді дуже класна – зробити аеропорт з виходом на дві держави. Тобто два виходи з терміналу, в один бік – Словаччина, в інший – Україна. Навіть якщо це і не буде реалізовано – сам факт обговорення говорить багато про що", – сказав Соколюк.

Міжнародний аеропорт "Ужгород" припинив роботу у лютому 2016 року. Тоді Державіаслужба призупинила дію сертифіката аеропорту на обслуговування пасажирських авіарейсів у зв'язку з виявленими порушеннями правил безпеки.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян восени минулого року заявляв, що аеропорт "Ужгород" запрацює вже у березні-квітні 2017 року.

Аеропорт "Ужгород" унікальний тим, що літаки злітають і заходять на посадку через повітряний простір Словаччини.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: