Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Мукачівщині зловмисник намагався зґвалтувати неповнолітню дівчину

Подія трапилася влітку 2016 року - закарпатець намагався вступити у статеві зносини з 15-річною дівчиною проти її волі. У суді вину чоловіка було доведено і винесено вирок - 8 років позбавлення волі.

На Мукачівщині зловмисник намагався зґвалтувати неповнолітню дівчину


Жителя Мукачівського району засуджено до позбавлення волі строком на 8 років за вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст. 15 – ч.3 ст.152 КК України – закінчений замах на зґвалтування неповнолітньої, тобто статеві зносини із застосуванням фізичного насильства, вчинені щодо неповнолітньої та ч.1 ст.122 КК України – умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження.

6 червня 2016 року закарпатець, знаходячись серед поля між селами Нове Давидково та Великі Лучки Мукачівського району, намагався вступити в статеві зносини з 15-річною закарпаткою. Чоловік, знаючи, що дівчина неповнолітня і не бажає з ним жодних фізичних стосунків, застосовував до неї фізичне насильство, – повідомляють у Мукачівській місцевій прокуратурі.

За матеріалами досудового розслідування молодик повалив дівчину на землю, зірвав з неї одяг та намагався насильно вступити з нею у близькість. Однак, через активний опір неповнолітньої, а також допомоги свідка - іншої неповнолітньої дівчини, яка заступилась за подругу, злочинець не зміг довести злочин до кінця.

Відтак, його вину в суді прокурором доведено і за вчинене доведеться відбувати справедливе покарання - 8 років ув'язнення.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: