Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 9 лютого

Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» відновлюють мережу вуличного освітлення, міняють лампи на вулиці 8 Березня (від вулиці Минайської до Грушевського). Про це повідомила прес-служба міської ради.

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 9 лютого


На внутрішньоквартальній території вулиці Можайського №28-34 працівники «Закарпателектробуду» проводять монтаж нової лінії. Напередодні відновили мережі вуличного освітлення на вулицях Говорова, Донського, Некрасова, на площі Егана, закінчують сьогодні відновлювлення лінії вуличного освітлення на вулиці Володимирській.

Нагадаємо також, нещодавно на вулиці Тихій зробили нову лінію і замінили світильники на світлодіодні – від школи №4 до молитовного будинку на Кальварії.

Незабаром планують зробити освітлення на вулиці Бестужева у Новому районі.

Працівники комунального підприємства КШЕП продовжують підсипати тротуари протиожеоледною сумішшю.

Також сьогодні комунальники займаються прочисткою зливової каналізації по місту.

Вночі підсипали дороги, розчищали сніг за допомогою 4 комбінованих дорожніх машин, екскаватора та 4 тракторів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: