Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівські полісмени затримали викрадачів ноутбука (ФОТО)

Дільничні офіцери поліції викрили двох мукачівців, які зайшли до знайомого в гості і вкрали ноутбук, який належить його дочці

Мукачівські полісмени затримали викрадачів ноутбука (ФОТО)


До поліції Мукачева з повідомленням про крадіжку звернулася 34-річна місцева мешканка. Жінка повідомила правоохоронцям, що з її кімнати зник ноутбук. За даним фактом працівники поліції розпочали кримінальне провадження. В ході розслідування дільничні офіцери поліції встановили, що до крадіжки причетні двоє мукачівців 30-ти років, які того дня заходили в гості до батька потерпілої. Господар зізнався правоохоронцям, що він запросив двох хлопців на каву, один з них відлучався з кімнати, але чоловік не помітив щоб той щось вкрав.

Як з'ясувалося той чоловік, що відлучався, помітив у одній із кімнат ноутбук, взяв його і сховав під куртку. Хлопці подякували господарю за каву й пішли, а крадений ноутбук продали перехожому за 150 гривень.

Правоохоронці знайшли покупця та вилучили у нього крадену річ. Наразі слідчий призначив товарознавчу експертизу за результатами якої буде визначено вартість завданих збитків.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідуваннь за ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України, слідство триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Мукачівські полісмени затримали викрадачів ноутбука (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: