Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські митники не пустили в Україну автівки з підробленими документами

«MERCEDES», «SCODA», «VOLKSWAGEN», «TOYOTA» через підроблені документи залишились на Закарпатській митниці. Митники припинили чотири спроби незаконного ввезення на територію України чотирьох транспортних засобів.

Закарпатські митники не пустили в Україну автівки з підробленими документами


Зокрема, троє громадян України та одна громадянка Угорщини намагались ввезти на територію України: вантажний автомобіль «MERCEDES-BENZ», зі словацькою реєстрацією, 1999 року випуску; легковий автомобіль «SCODA OCTAVIA», із німецькою реєстрацією, 2000 року випуску; мікроавтобус «VOLKSWAGEN LT35», із польською реєстрацією, 1997 року випуску та автомобіль «TOYOTA LAND CRUISER PRADO», із словацькою реєстрацією, 2013 року випуску.

У всіх чотирьох випадках закарпатські митники встановили, що наші співвітчизники та іноземка намагались ввезти на територію України автомобілі з приховуванням від митного контролю, шляхом подання митному органу, як підставу для їх переміщення, підроблені документи.

У кожному з цих випадків підроблені доручення на право користування автомобілями. Це з’ясувалось після того як управлінням протидії митним правопорушенням Закарпатської митниці ДФС на адреси нотаріусів, вказаних в документах, які подали громадяни як підставу для переміщення транспортних засобів через митний кордон України, були направлені запити, з метою встановлення достовірності доручень на право користування автомобілями.

Таким чином, громадяни перемістили через митний кордон України транспортні засоби, з приховуванням від митного контролю, шляхом подання митному органу, як підставу для їх переміщення, підроблених документів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Щодо всіх громадян складено протоколи про порушення митних правил.

Наразі «MERCEDES-BENZ», вартістю 2900 Євро, «SCODA OCTAVIA» – 1250 Євро, «VOLKSWAGEN LT35» – 4500 Євро та «TOYOTA LAND CRUISER PRADO», вартість якої буде встановлена додатково, – вилучені, повідомляє ДФС у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: