Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатці влаштували самосуд місцевому крадію (ФОТО)

Закарпатці влаштували самосуд місцевому крадію (ФОТО)

Мешканці селища міського типу Солотвино на Закарпатті затримали викрадача велосипедів і влаштували над ним своєрідний самосуд, поставивши в центрі села із таблицею «Я вор».

Як розповіли очевидці події, чоловік начебто приїхав із сусіднього Буштина, і його начебто затримали жителі Солотвина під час спроби скоїти крадіжку. З огляду на світлини, чоловіка поставили поблизу скульптури молдавського правителя Штефана Великого.

Як згодом уточнили Mukachevo.net у обласному управлінні поліції Закарпаття, по цьому чоловікові порушено кримінальне провадження за частиною 5 статті 186 ККУ "Грабіж", бо за заявою місцевих, які і затримали чоловіка, той намагався поцупити 2 велосипеди та верхній одяг.
Закарпатці влаштували самосуд місцевому крадію (ФОТО)

Думки користувачів соцмереж відверто розділилися з приводу даного інциденту: одні закликають карати подібним чином усіх злочинців, інші зауважують, що це негуманно та архаїчно.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Віктор 7 лютого 2017 21:32
Не нравится +2 Нравится
Негуманно то коли в жопу паяльник. А так то супер!)) Молодці люди!
Цитировать          1
Nadia 8 лютого 2017 01:05
Не нравится -3 Нравится
Кам'яний вік! Хай ще підозрюваних у відьомстві на вогні палять в центрі села. Тоді треба всіх депутатів, голів селищних рад і всіх інших " підозрюваних" у крадіжках виставляти. Так там сил чи сміливості замало, а тут все просто, один, простий...якщо верхній одяг намагався вкрасти, то грошей у нього точно нема, нікого не підкупить. Ось і показуємо який ми народ: гуманність і довершеність правової стстеми - на висоті. Дорога нам прямо в Європу)))
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: