Вхiд на сайт
Авторизацiя

Знову за своє: в Ужгороді зловмисник, який обікрав обласне телебачення, вкрав монітор із офіса в центрі міста

Вночі в офіс заліз зловмисник, виламавши вхідні двері. Виніс монітор до комп'ютера. Та радів награбованому недовго - полісмени вирахували молодика.

Знову за своє: в Ужгороді зловмисник, який обікрав обласне телебачення, вкрав монітор із офіса в центрі міста


На початку лютого в поліцію м.Ужгорода звернувся із заявою директор приватного товариства, яке має офіс на пл.Театральній в центрі міста. Зранку працівники фірми виявили виламані двері на офісі й зникнення монітора до комп’ютера.

Як встановили в ході оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції міста, крадіжку монітора з підприємства скоїв 32-річний ужгородець, який уже має судимість за аналогічні злочини.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). Речовий доказ вилучено й буде повернуто власникам.

До слова, цей молодий ужгородець проходить вже не по одному кримінальному провадженню за скоєння крадіжок. Зокрема, нещодавно він обікрав обласне телебачення, де теж викрав комп’ютерну техніку. Вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: