Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ангели добра: ужгородські волонтери мають можливість позмагатися за благодійний «Оскар»

Ангели добра: ужгородські волонтери мають можливість позмагатися за благодійний «Оскар»
Прес-служба Ужгородської міської ради опублікувала звернення до благодійників, волонтерів і меценатів обласного центру Закарпаття. Йдеться про участь у конкурсі «Благодійна Україна-2016», новий етап якого стартував ще в жовтні минулого року.

Асоціація благодійників України є засновником Національного конкурсу «Благодійна Україна», за підсумком якого кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою – «Ангелом добра». У благодійному середовищі цю нагороду неформально іменують благодійним «Оскаром».

Переможців визначатимуть в п’ятнадцяти колективних, трьох індивідуальних і чотирьох спеціальних номінаціях. Церемонія нагородження переможців і лауреатів пройде навесні у Києві.

Ужгородська міськрада висловлює прохання взяти участь у висуненні номінантів від Ужгорода для участі в конкурсі «Благодійна Україна 2016». Останній термін подання заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна-2016» – 19 лютого 2017 року.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org або в Оргкомітеті конкурсу: Кваша Ольга, тел. 067 662 4706 електронна пошта: konkurs.blago@gmail.com. А також можна звернутися за тел. 61-25-14 (управління праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради).

Докладніше про номінації конкурсу читайте за покликанням ТУТ,


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: