Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гройсман розповів, коли українці відчують покращення

У лютому та березні ціни на продовольство не будуть підвищуватись. При цьому зарплати зростуть. Тож вже у березні українці мають відчути покращення своєї економічної ситуації.

Гройсман розповів, коли українці відчують покращення


Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Крім того, прем’єр обіцяє збільшення робочих місць.

"Прожили перший місяць 2017. за усіма показниками маємо сьогодні тенденції до зростання кількості, якості робочих місць і підвищеної зарплати для людей працездатного віку…Лютий і березень чітко покажуть, що у нас існує збільшення кількості підприємців, зростання мінімальної заробітної плати, середньої заробітної плати для українців, при тому, що ціни залишатимуться у межах сезонних коливань без будь-яких інших додаткових інфляційних процесів", – обіцяє Гройсман.

Він також запевнив, що в бюджеті передбачено достатньо ресурсів для виплати збільшеної зарплати вчителям, лікарям та рятувальникам.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: