Вхiд на сайт
Авторизацiя

Виніс навіть ламінат: мукачівські полісмени затримали зухвалого крадія

Поліцейські Мукачівського району встановили особу чоловіка, який скоїв крадіжку з будинку, власником якого раніше був

Виніс навіть ламінат: мукачівські полісмени затримали зухвалого крадія


За фактом крадіжки з будинку, що належить мешканцю села Чопівці Мукачівського району, поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч.3 статті 185 Кримінального кодексу Украіни, тобто крадіжка з проникненням. Особу, яка скоїла крадіжку викрито, за скоєне йому загрожує кримінальна відповідальність.

До поліції Мукачівського району звернувся мешканець села Чопівці і повідомив про крадіжку з його будинку. Співробітники слідчо-оперативної групи, виїхавши за вказаною адресою з'ясували, що невідома особа проникла до будинку виламавши вхідні двері. Звідти зникли холодильник, електроінструменти і демонтовано ламінату близько 50 кв.м. з підлоги.

В ході документування кримінального правопорушення поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 27-річний мукачівець, як з'ясувалося колишній власник вказаного будинку. Чоловік продав будинок заявнику у кінці минулого року. Крадій не зміг пояснити мотивації своїх вчинків, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: