Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рахівські поліцейські розшукали викрадений автомобіль (ФОТО)

Мешканець Рахівщини залишив своє авто ненадовго без нагляду, а коли повернувся, то машини вже не було. Поліцейські розшукали зниклий автомобіль та затримали злочинця, який його викрав
Рахівські поліцейські розшукали викрадений автомобіль (ФОТО)

Вчора, 3 лютого, до поліції Рахова звернувся мешканець району, який повідомив про зникнення свого автомобіля «Volkswagen Passat». Заявник розповів, що залишив авто незачиненим та з ключами всередині біля свого подвір’я, а сам ненадовго зайшов в будинок. Коли вийшов – машини вже не було.

На місце події в с.Великий Бичків прибула слідчо-оперативна група, група швидкого реагування та оперативники, які спільно займалися розкриттям даного злочину. Провівши ряд необхідних заходів правоохоронці встановили, що до зникнення автомобіля причетний односелець потерпілого – 20-річний непрацюючий хлопець.

Правоохоронці встановили місце, де злочинець переховував викрадене авто, а з кишені його куртки, в яку він і був одягнений, вилучили ключі від даного автомобіля.

За даним фактом проводиться розслідування. Щодо фігуранта справи поліцейські вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу.
Рахівські поліцейські розшукали викрадений автомобіль (ФОТО)


Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: