Вхiд на сайт
Авторизацiя

Об’єкти групи «РЕНЕР» пройшли випробування льодоходами

Об’єкти групи «РЕНЕР» пройшли випробування льодоходами


Сьогодні, 3 лютого, на річках Закарпаття, внаслідок потепління, утворилися потужні льодоходи. Суміш снігу, льоду та води зносить усе на своєму шляху: дерева, мости, руйнує приватні домогосподарства та дороги. Повідомлення про негативні наслідки негоди надходять з різних куточків Закарпаття, особливо постраждали Іршавський, Тячівський, Перечинський, Мукачівський та Свалявський райони.

На гідро спорудах групи енергетичних компаній «РЕНЕР», які розташовані в с.Лопухово Тячівського району та в с. Тур’я Поляна Перечинського району, льодохід пройшов спокійно, не завдавши шкоди. Адже гідроелектростанції групи «РЕНЕР» збудовані із застосуванням сучасних європейських технологій та з врахуванням можливих природніх ризиків. Також важливу роль відіграла розчистка русел річок, яка проведена компанією.

Щоб обмежити негативний вплив на приватні домогосподарства, що розташовані вниз по течії, увесь особовий склад станцій залучений до проведення робіт з розчистки річки від залишків льоду. Також залучено додаткову спецтехніку.

Подробиці на ФОТО

Об’єкти групи «РЕНЕР» пройшли випробування льодоходами



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: