Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дизайнери показали логотип Євробачення -2017 у застосуванні (ВІДЕО)

Креативні агентства Banda і Republique, які є співавторами логотипу Євробачення, випустили промоційне відео з описом нового логотипу Євробачення.

Дизайнери показали логотип Євробачення -2017 у застосуванні (ВІДЕО)

«Використання цього прекрасного і значимого логотипу, заснованого на традиційному оберегу, створює не тільки відчуття історичності, а й сучасності – в зовнішньому вигляді і подачі», – розповідає Юн Ула Санн, виконавчий директор Євробачення. – «Оскільки ця тема є ключовою для команди Євробачення-2017, ми з нетерпінням чекаємо фантастичного шоу в травні».

Дизайнери показали логотип Євробачення -2017 у застосуванні (ВІДЕО)

Як відзначали дизайнери, їхньою метою було знайти символ, автентичний для української культури і такий, що передає місію конкурсу, про яку йдеться в слогані.

Креативщики додали символу Євробачення-2017 сучасного вигляду за допомогою яскравих живих фарб. Кожен елемент бус має свій особистий візерунок і форму, що символізує одну просту істину: всі ми – різні, але кожен рік ми збираємося заради одного дивовижною справи.

Зазначимо, що «Celebrate Diversity», що українською означає «шануймо розмаїття» – ключове гасло Євробачення-2017, що відбудеться в Києві.



Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: