Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві правоохоронці затримали групу, яка підозрюється в серії крадіжок

Співробітники кримінальної поліції Мукачівського відділу затримали чотирьох місцевих мешканців, яких підозрюють у скоєнні ряду злочинів на території Мукачева

У Мукачеві правоохоронці затримали групу, яка підозрюється в серії крадіжок


В рамках відкритих кримінальних проваджень за фактами крадіжок особистого майна працівники кримінальноі поліціі Мукачева встановили причетність чотирьох мукачівців до скоєння кількох крадіжок та одного грабежу. Наймолодшому з крадіів 18 років, а найстаршому – 26. Усі вони уже мали судимості за скоєння крадіжок, повідомляють у поліції області.

Встановлено, що чоловіки в Мукачеві на вул. Пісарєва демонтували кілька чавунних батарей з загального коридору гуртожитку, там же вони вкрали велосипед, вартістю 2 тисячі гривень. Дані особи, застосувавши фізичну силу, відібрали в мукачівця мобільний телефон та 150 гривень. Віджавши вікно, підозрювані викрали з помешкання мукачівця будівельні інструменти. Викрадене зловмисники збували, а отримані кошти використовували у власних потребах.

Відомості за даними кримінальними правопорушеннями внесені до Єдиного реєстру досудових розслідуваннь за статтями 185 та 186 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка та грабіж. Слідство триває, вирішується питання щодо оголошення ім підозри у вчиненні вказаних правопорушень.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: