Вхiд на сайт
Авторизацiя

Завтра на вулицях Ужгорода з'являться спецпризначенці і бойова техніка

Завтра, 3 лютого, в м.Ужгороді поліція проводитиме планові тактичні навчання. Просимо громадян з порозумінням поставитися до наявності бойової техніки та спецпризначенців на вулицях

Завтра на вулицях Ужгорода з'являться спецпризначенці і бойова техніка


У п’ятницю, 3 лютого, в м.Ужгороді проводитимуться навчання правоохоронців із бойової та тактичної підготовки. У них візьме участь загін спеціального призначення ГУНП області, працівники поліції охорони та патрульної поліції.

Навчання проводитимуться з метою оволодіння та вдосконалення правоохоронцями знань та навичок злагоджених дій, які необхідні для успішного виконання оперативно-службових завдань в умовах ускладненої оперативної обстановки та масових заворушень.

Збір особового складу відбудеться о 7.00 на пл.Народній в м.Ужгороді, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: