Вхiд на сайт
Авторизацiя

АТО: двоє українських військових загинуло, 14 поранено та травмовано

АТО: двоє українських військових загинуло, 14 поранено та травмовано
Минулої доби Російсько-окупаційні війська продовжили обстрілювати Авдіївку з важкого озброєння, використовуючи РСЗВ БМ-21 Град, 152 та 122-міліметрову артилерію, танки.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. Загарбниками було здійснено декілька спроб атакувати захисників України, та понісши чисельні втрати, вони щоразу змушені були відступати. Не дивлячись на домовленості, увечері злочинці знову обстрілювали позиції ЗСУ в районі Авдіївки. З артилерії різних калібрів вели вогонь по Верхньоторецькому.

На Маріупольському напрямку окупанти з РСЗВ БМ-21 Град та 122-міліметрової артилерії вели вогонь по Водяному. По Красногорівці вогонь вів танк, 122-міліметрова артилерія, 120 та 82-міліметрові міномети, гранатомети та стрілецька зброя. Зі 122-міліметрової артилерії, мінометів, обстріляли Гранітне, Богданівку та Широкине. По Мар’їнці та Чермалику вогонь вели міномети різних калібрів. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї стріляли по Широкиному, Новотроїцькому, Новомихайлівці та Новогригорівці.

На Луганському напрямку зі 152 та 122-міліметрової артилерії окупанти обстріляли Кримське та Врубівку. З мінометів – Катеринівку, Новозванівку, Троїцьке та Попасну, а з стрілецької зброї – Кримське.

Загалом зафіксовано 67 обстрілів. Протягом доби двоє військових ЗСУ загинули, десять – поранено та четверо – травмовано.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: