Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Міжгірському районі на пожежі виявлено тіло чоловіка: подробиці трагедії

Сьогодні, 1 лютого о 01:59 в оперативно-рятувальну службу Міжгірського району поступило повідомлення про пожежу в с. Вучкове. Горів житловий будинок, що належить місцевому мешканцю 1971 року народження.

У Міжгірському районі на пожежі виявлено тіло чоловіка: подробиці трагедії


Для її ліквідації було направлено два відділення рятувальників 4-ї державної пожежно-рятувальної частини - всього 7 чоловік особового складу на двох автоцистернах.

На час прибуття пожежних підрозділів вогонь повністю охопив житловий будинок. Також існувала загроза перекидання полум’я на поряд розташовані два сусідські помешкання.

О 02:35 пожежу вдалося локалізувати й о 03:40 ліквідувати повністю, повідоляє У ДСНС України у Закарпатській області.

Причина пожежі та завдана матеріальна шкода встановлюються, адже вогонь майже повністю знищив дерев’яний житловий будинок та майно, що знаходилося всередині.

Також всередині зруйнованого помешкання вогнеборці виявили обгоріле тіло власника будинку.

Причину загибелі людини встановлюють правоохоронні органи.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: