Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чи подорожчає "комуналка" у 2017 році: в Кабміні дали чітку відповідь

Зараз в Україні немає жодних підстав для підвищення цін на газ і тарифів на житлово-комунальні послуги. Про це заявив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.

Чи подорожчає "комуналка" у 2017 році: в Кабміні дали чітку відповідь


“Я впевнений, поки не існує економічних передумов підвищувати ціни на газ, електроенергію і послуги житлово-комунального господарства. Станом на кінець січня я не бачу жодних мотивів для підвищення цін на газ і послуги житлово-комунального господарства протягом 2017 року. Не треба лякати людей! Коли прийде час, уряд не буде ховатися, а відкрито повідомить українцям про підвищення тарифів”, – запевнив він.

Більш того, Розенко наголосив, що, на його думку, нинішня ціна на газ вже відповідає європейській та економічно обгрунтована, тому підвищувати її далі вже нікуди.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: