Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді пес напав на літню жінку: жорстокий напад зафіксувала камера спостереження (ВІДЕО)

В Ужгороді пес напав на літню жінку: жорстокий напад зафіксувала камера спостереження (ВІДЕО)
На вулиці перемоги в Ужгороді на жінку похилого віку і її собачку напав агресивний пес. Він загриз таксу, а ужгородці Ніні Георгіївні завдав численних рваних ран та гематом на обличчі.

5-тирічну таксу Капу, на жаль, врятувати не вдалось, вона загинула того ж дня. На стіні будинку, поблизу якого це трапилося, досі видно сліди крові.

Бабуся Ніна того дня, як і зазвичай виходила вигулювати свого улюбленця, близько 10:40 вже поверталася додому, і раптом з боку входу в будинок вистрибнув великий пес та накинувся на Капу. Жорстокий напад собаки зафіксувала і камера спостереження із сусіднього під’їзду. На відео добре видно, що пес був із хазяйкою.

Спочатку жінка ніби намагалася покликати його, проте тварина не реагувала. Через 3 хвилини собака покалічив Ніну Никифорівну та загриз таксу. Докладніше дивіться в сюжеті 21 Каналу.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Марія 1 лютого 2017 13:16
Не нравится 0 Нравится
Це жахливо!!!(((
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: