Вхiд на сайт
Авторизацiя

У міськраді вирішили, як діяти комунальникам Ужгорода у зв’язку з потеплінням

У міськраді вирішили, як діяти комунальникам Ужгорода у зв’язку з потеплінням
Як діяти комунальним та іншим службам Ужгорода у зв’язку з прогнозованим потеплінням, сьогодні вирішували на засіданні оперативного штабу міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням міського голови Ужгорода Богдана Андріїва.

За прогнозами синоптиків, уже з середи можливі сніг, налипання мокрого снігу, туман, ожеледь, через надходження талих вод очікується підвищення рівня води в Ужі.

На засіданні штабу прийняли рішення організувати роботу ЖРЕРів, ОСББ для відводу талої води та прибирання мокрого снігу; провести розчистку водостічних труб та жолобів на дахах будинків та зливоприймачів на дорогах; вживати заходи з прибирання бурульок, інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

Міський голова доручив комунальному підприємству КШЕП розчищати основні магістральні вулиці, зливоприймачі на дорогах, малу механізовану техніку задіяти для розчистки набережних, тротуарів, організувати підсипання доріг на підйомах та спусках, особливу увагу звернути на під’їзні шляхи до лікарень.
ТОВ "Закарпателектробуд", якщо через налипання мокрого снігу виникатимуть обриви ліній вуличного освітлення, зобов’язали негайно ліквідовувати такі аварії.

Усім керівникам підприємств, установ та організацій при виконанні робіт із розчистці дахів, козирків, знищення бурульок вкотре наголосять, що необхідно суворо дотримуватися вимог техніки безпеки, забезпечити в місцях можливих сходів із дахів льоду, снігу огорожі та попередження.
Працівники поліції спільно з рятувальниками мають провести заходи з попередження, як небезпечно виходити на лід, водні об’єкти.

Ужгородське міжрайонне управління водного господарства та департамент міського господарства Ужгородської міськради повинні вести моніторинг щодо можливості утворення льодових заторів, а в разі необхідності забезпечити вільне проходження води шляхом підриву заторів.

Також на засіданні прийняли рішення про згортання додаткового тимчасового пункту обігріву, розташованого в районі парку «Перемоги» (ЗОШ № 15) біля озера «Кірпічка». Інші пункти обігріву, як і основний пункт у районі парку Перемога, продовжать роботу.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: