Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді знову обікрали підвал: пошкодили замок і забрали велосипед

Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу поліції встановили особу та розшукали викрадача велосипеду

В Ужгороді знову обікрали підвал: пошкодили замок і забрали велосипед


Вчора, 29 січня, до правоохоронців звернувся житель обласного центру Закарпаття та повідомив, що невідомі особи викрали з його підвалу велосипед. Співробітники кримінальної поліції з’ясували, що крадії проникли до приміщення пошкодивши підвісний замок на дверях. Суму збитку оцінено в 3 тисячі гривень.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами встановлено, що крадіжку велосипеду здійснив 31-річний ужгородець, який вже був раніше судимий за крадіжку з проникненням. Речовий доказ вилучено, велосипед уже повернутий власнику.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо підозрюваного. За даним фактом поліція передбачає ознаки злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: