Вхiд на сайт
Авторизацiя

Невтішна статистика: народження дітей в Україні стрімко скорочується

За всі роки незалежності України чисельність дитячого населення істотно знижується

Невтішна статистика: народження дітей в Україні стрімко скорочується


"Сьогодні статистика невтішна. За роки незалежності дитяче населення скоротилася майже в 2 рази і сьогодні становить 7,6 млн", – заявив у Херсоні уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба.

Також Микола Кулеба зазначив, що Україна зараз займає 186 місце в світі за показником народжуваності, а 13 місце в світі за показником вимирання нації.

Майже 106 тисяч дітей (1,5%) дитячого населення країни живуть і виховуються в інтернатах, але тільки 8% з них — сироти, а решта 92% мають живих батьків. 250 дітей щоденно потрапляє в інтернатні установи з причини бідності, або ж через нездатність сім'ї дати необхідне дитині.

В неблагополучних сім'ях проживає щонайменше 600 тисяч дітей, і вони, по суті, "стоять у черзі" на потрапляння в інтернатні установи.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: