Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська кавова "шпаргалка": коли, кулько і який кавіль пити (ІНФОГРАФІКА)

Як відомо, закарпатці, не починають свій день без чашечки ароматної кави. У нас всіх девіз: «Нема кави – нема роботи».
Закарпатська кавова "шпаргалка": коли, кулько і який кавіль пити (ІНФОГРАФІКА)

Однак, магічна закарпатська кава має набагато більше властивостей і може призвести не тільки до бадьорості та покращення настрою тут і нараз, а й до більш значимих подій.

Так одна-єдина невинна чашечка кави може спонукати вас до «другого кавілю», адже вона така міцна, така ароматна, що варто спробувати її один раз, ви на все життя викинете з голови міфи про «добру львівську каву».

В одному з своїх інтервю відома ведуча Ольга Фреймут зізналася, що вважає закарпатську каву казковою: «Ти приходиш, і тобі пропонують каву за 10 гривень, і дівчинка ще й цікавиться, чи м’якший смак, чи міцніший. Тобто за ці гроші тобі ще пропонують вибір, – розповіла телезірка. – Я приїздила би сюди на кавові вікенди. Я – кавоманка. Це взагалі моя стихія. А на Закарпатті дуже красиві кав’ярні та розвинена кавова культура». А порівнюючи закарпатську каву з львівською, Ольга Фремут зазначила: «У Львові кава інша. Її подають з пафосом: в якомусь іншому особливому горнятку, а перед цим тебе ще оцінять з ніг до голови, чи ти гідна пити цю каву з їхнього горнятка, тобі запропонують море тістечок і зрештою нічогенький рахунок».

Федір Шандор на своїй сторінці опублікував кавову підказку для любителів ароматного напою:
Закарпатська кавова "шпаргалка": коли, кулько і який кавіль пити (ІНФОГРАФІКА)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: