Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль прокоментував «корупційний скандал» в Ужгородській міськраді (ВІДЕО)

Москаль прокоментував  «корупційний скандал» в Ужгородській міськраді (ВІДЕО)

– Хабар чи корупційне діяння не можуть будуватися на якихось здогадках, – прокоментував у прямому ефірі телеканалу «112 Україна» корупційний скандал в Ужгородській міськраді Геннадій Москаль. – Завтра хтось із таким же успіхом може сказати, що хотів дати мені «на лапу» поїзд Хюндай. Усі, хто вчився на правоохоронців не за гроші, а щоб отримати знання, розуміють – кишенькові крадіжки й хабарі ловляться тільки за руку, тобто на гарячому. А не так, як у цьому випадку. Повірте мені, що з цієї «гучної справи» в суді вийде або пшик, або вона взагалі не дійде до суду. Накричали на всю Україну, ввели в оману генпрокурора, а на виході нічого.

Як тільки повернуся на Закарпаття з відрядження, то знайду кілька годин і прочитаю правоохоронцям лекцію, як треба проводити такі спецоперації. А не влаштовувати фейсбучні й телевізійні шоу на всю Україну!

Повністю інтерв’ю голови Закарпатської ОДА телеканалу «112 Україна» подається нижче



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: