Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль розповів, як Росія намагається розгойдати захід України

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль розповів про спроби Кремля посіяти смуту в західній частині України і про те, як насправді йдуть справи з сепаратизмом в західній частині країни

Москаль розповів, як Росія намагається розгойдати захід України


Відповідаючи на питання ONLINE.UA, чи дійсно він вважає, що на Закарпатті немає загрози сепаратизму, в той час як ряд ЗМІ пишуть, що загроза існує, Москаль сказав: "Та ну! Це розгорнула Російська Федерація цю діяльність, і через якісь підставні сайти друкують всілякі дурниці". "Тому що розуміють, що не можуть інакше розхитати ситуацію, тому що не мають сил і мають активний опір влади. Ось вони і намагаються розхитувати інформаційно, кидаючи різні фейки", — продовжив Москаль.

"Чому тут (у Закарпатській області — Ред.)? Тому що тут немає такої однорідності населення, як у Львівській, Івано-Франківській областях, де українці становлять 98,9%. Тут є, як вони вважають, їх опора, русинство. Були тут пару ідіотів. Один уже в Росії сидить, розписує всякі ці "сценарії". Інших тут судили, і вони вже притихли", — розповів Москаль.

За його словами, росіяни намагаються розхитувати Закарпатську область, позаяк населення тут багатонаціональне. Але ніякої підтримки у них немає. «Ніякого сепаратизму немає. Явно нашим українським ЗМІ трошки потрібно дивитися, звідки це приходить. Спочатку піти тут з людьми поговорити. Дехто з журналістів уже приїжджали з установкою, що на Закарпатті, мовляв, сепаратизм є. А якщо ні, то його треба придумати. Вони вже навіть мали прізвища, з ким поговорити, і тому подібне", — продовжив Москаль.

"Тому ще раз конкретно заявляю: немає тут ніякого сепаратизму. І бути не може!" — резюмував голова Закарпатської ОДА.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
ola 27 січня 2017 15:48
Не нравится 0 Нравится
мацкалі розбомбили об.іздну в Мукачево!!!!!
Цитировать          1
Bodja 28 січня 2017 11:20
Не нравится 0 Нравится
...дуй в Крим Москалю
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: