Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті шукали крадія, який поцупив із магазину алкоголь, харчові продукти та гроші

На Закарпатті шукали крадія, який поцупив із магазину алкоголь, харчові продукти та гроші
Співробітники Берегівського відділу поліції розшукали чоловіка, який поцупив з магазину по сусідству зі своїм помешканням алкоголь, харчові продукти та гроші. Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 26 січня, на службу «102» надійшло повідомлення від берегівського приватного підприємства про те, що в його кафе проникли невідомі та винесли товар. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що з торгового закладу зникли двадцять одна пляшка горілки, коньяку та пива, солодощі, кава та гроші. Працівники поліції встановили, що крадіжку здійснив чоловік, який живе по сусідству з кафе – 28-річний берегівчанин. Всі крадені товари у нього вилучено.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: