Вхiд на сайт
Авторизацiя

АТО: окупанти застосували "Град", загинули двоє бійців ЗСУ

АТО: окупанти застосували "Град", загинули двоє бійців ЗСУ
Російсько-окупаційні війська, ігноруючи будь-які домовленості, більшість обстрілів вели саме з мінометів різних калібрів та важкої артилерії, у тому числі РСЗВ БМ-21 "Град". Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зі 152-міліметрової артилерії, танків, БМП, гранатометів та стрілецької зброї терористи обстрілювали Широкине, а зі 122-міліметрової – Талаківку. З мінометів різних калібрів окупанти вели вогонь по Лебединському, Красногорівці, Талаківці, та Водяному. З гранатометів та стрілецької зброї стріляли по Новогригорівці, Гнутовому та Павлополю. А по Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

На Луганському напрямку російсько-окупаційні війська піддали обстрілам з РСЗВ БМ-21 "Град" Новозванівку, випустивши у бік позицій ЗСУ 20 снарядів. Тут же бойовики застосували і 122-міліметрову артилерію. Кримське, Новотошківське, Новозванівку, Водяне, Новоолександрівку та Попасну обстріляли зі 120 та 82-міліметрових мінометів.

На Донецькому напрямку бойовики також використовували міномети різних калібрів, обстрілюючи позиції сил АТО в районі Авдіївки, Верхньоторецького, Зайцевого. З гранатометів різних систем та стрілецької зброї обстріляно Новгородське, Кам’янку та Авдіївку.

Загалом за минулу добу зафіксовано 63 обстріли. Двоє українських військовослужбовців загинуло.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: