Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прийшли в гості і пограбували: закарпатці забрали з кишені товариша 5000 гривень

Прийшли в гості і пограбували: закарпатці забрали з кишені товариша 5000 гривень
Два жителі Мукачівського району віком 28 і 26 років, перебуваючи в гостях в Ужгородському районі, пограбували чоловіка. На грабіжників, один із яких уже має судимість, очікує кримінальна відповідальність. Вони перебувають під домашнім арештом

Увечері 22 січня в поліцію надійшло повідомлення про скоєння пограбунку в с.Пацканьово Ужгородського району. На місце події прибула група швидкого реагування й слідчо-оперативна група. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Потерпілим виявився 35-річний місцевий житель. Чоловік гостював того вечора у своїх знайомих. У компанії було ще двоє хлопців. Маючи гроші, гість пригощав їх, а ті його пограбували! На вулиці зухвальці наздогнали нетверезого чоловіка, штовхнули на землю й витягнули з кишені гроші в сумі 5000 гривень.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.186 ч.2 Кримінального кодексу України (Грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Особи нападників встановили швидко, та ті переховувались.

Як з’ясувалося, пограбунок скоїли два жителі Мукачівського району віком 26 і 28 років. Старший уже має судимість за крадіжки. Днями обох грабіжників затримали працівники кримінальної поліції Ужгородського районного відділення поліції. Затримані зізналися, що вкрадені гроші вони поділили й встигли потратити. Обом їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Триває досудове розслідування.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: