Вхiд на сайт
Авторизацiя

Міський голова Ужгорода прокоментував сьогоднішні події у міськраді

Міський голова Ужгорода  прокоментував сьогоднішні події у міськраді
Прес-служба Ужгородської міської ради оприлюднила коментар Богдана Андріїва щодо сьогоднішніх подій у приміщенні міськради.

"Сьогодні у кількох кабінетах міськради проводили слідчі дії працівники правоохоронних органів. З чим саме це пов’язано, я наразі, як і напевно більшість ужгородців, дізнався лише з повідомлень офіційного сайту прокуратури області та з інформацій журналістів, які були на брифінгу заступника обласного прокурора.

Зазначу тільки, що і я, і міська рада працювали сьогодні в звичному режимі, за планом, провели засідання виконкому, завтра буде засідання сесії міськради. Інших подробиць я поки не знаю, правоохоронці проводили роботу в межах своєї компетенції, їм ніхто не перешкоджав, безпосередньо у мене в кабінеті ніяких слідчих дій не проводили. Наскільки знаю, підозру у вчиненні злочину нікому поки не оголошено.

Ми готові всіляко сприяти роботі правоохоронців у встановленні об’єктивності", - запевняє мер міста.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: