Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті у лісника вилучили незареєстровану зброю (ФОТО)

25-річний житель смт.Ясіня Рахівського району, майстер лісу Лопушанського лісництва, прийшов на роботу з незареєстрованою малокаліберною гвинтівкою. Зброю вилучила поліція, розпочато слідство

На Закарпатті у лісника вилучили незареєстровану зброю (ФОТО)


Рахівські правоохоронці отримали інформацію про те, що житель смт.Ясіня, який працює майстром лісу в Лопушанському лісництві, має незареєстровану зброю. 25-річний чоловік саме перебував на службі, чергуючи на КПП Лопушанського лісництва в селищі Ясіня, коли туди навідалися працівники поліції.

В ході огляду приміщення КПП поліцейські виявили малокаліберну гвинтівку та 7 патронів до неї калібру 5,6 мм. Від дачі пояснень власник зброї відмовився.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю). Гвинтівку направлено на експертизу.

На Закарпатті у лісника вилучили незареєстровану зброю (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: