Вхiд на сайт
Авторизацiя

Трамп сьогодні збирається заборонити в'їзд біженцям до США - Reuters

Трамп сьогодні збирається заборонити в'їзд біженцям до США - Reuters


Президент США Дональд Трамп може підписати розпорядження про тимчасову заборону на в'їзд для більшості біженців і призупинення віз для громадян Сирії та шести інших країн Близького Сходу та Африки.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на кількох помічників конгресменів та імміграційних експертів.

Трамп написав у вівторок увечері в Twitter, що на сьогодні, 25 січня, був запланований "великий день" для національної безпеки, а також знову наголосив на своєму плані побудувати стіну (на кордоні з Мексикою). Очікується, що буде введено кількамісячну заборону на в'їзд біженців до США, за винятком переслідуваних членів релігійних меншин. Також блокуватимуться візи для громадян з Сирії, Іраку, Ірану, Лівії, Сомалі, Судані та Ємену, зауважили помічники та експерти.

Під час своєї президентської кампанії Трамп неодноразово заявляв, що боротиметься з мігрантами. Так, він збирається побудувати стіну на кордоні з Мексикою. Також він обіцяв у разі свого обрання депортувати зі США усіх, хто незаконно перебуває на території країни.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: