Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рятувальники попереджають про підвищену небезпеку на дорогах в Закарпатті

Рятувальники попереджають про підвищену небезпеку на дорогах в Закарпатті


Рятувальники звернулися до мешканців та гостей Закарпаття з важливим повідомленням. За інформацією гідрометцентра в області очікується погіршення погодних умов.

В області оголошено штормове попередження:

Уночі та вранці 25 січня на більшій частині території Закарпатської області та по м. Ужгород очікуються тумани з видимістю 200-500 м. 25-27 січня на дорогах значної частини території Закарпатської області та у м. Ужгород збережеться ожеледиця. 25 січня у високогір’ї Закарпатської області зберігається II (помірний) рівень лавинної небезпеки.

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 25 січня очікується: хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці на більшій частині території тумани. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 10-15° морозу, вдень 3° морозу - 2° тепла, у горах місцями протягом доби 6-8° морозу.

По м. Ужгород: мінлива хмарність, без опадів. Вітер слабкий. Температура вночі 11-13° морозу, вдень близько нуля.

Температура повітря на перевалах: Латірському (-7°), Абранському (-5°), Яблунецькому (-10°), Ужоцькому (-8°), Торунському (-12°). На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття сухе, місцями мокре, проїзд забезпечений.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: