Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті прикордонники викрили чергову спробу тютюнової контрабанди (ФОТО)

Майже 4 тисячі пачок цигарок намагались незаконно перемістити через держкордон. Тютюнові вироби і одного з контрабандистів вдалося затримати.

На Закарпатті прикордонники викрили чергову спробу тютюнової контрабанди (ФОТО)


За інформацією прес-служби Мукачівського прикордонного загону, сьогодні вранці, поблизу населеного пункту Ділове Рахівського району Закарпатської області, прикордонники Мукачівського загону запобігли черговій спробі незаконного переміщення через державний кордон тютюнової контрабанди.

Під час патрулювання прикордонний наряд відділу «Ділове» помітив автомобіль, який зупинився неподалік від кордону. З нього вийшли троє невідомих осіб з пакунками та направилися в бік держрубежу. З метою недопущення незаконного переміщення товарів контрабанди через кордон військовослужбовці відразу направилися до невідомих. Побачивши прикордонників порушники покинули пакунки та вдались до втечі. Одного з правопорушників прикордонники невдовзі затримали. Ним виявився 26-річний громадянин України, мешканець селища Луг Рахівського району.

Поблизу кордону контрабандисти залишили 6 пакунків в яких знаходилось 3700 пачок сигарет марки «Джин-Лінг». Тютюнові вироби, наразі доставлено до відділу прикордонної служби «Ділове».

Нагадаємо, що цими вихідними прикордонники цього ж відділу затримали трьох чоловіків у гідрокостюмах, коли ті саме виходили з річки Тиса, по якій проходить кордон. Сьогодні рішенням суду правопорушників було притягнено до адміністративної відповідальності та накладено штраф у розмірі 5 тисяч гривень кожному. До того ж, у горе – «водолазів», було вилучено й гідрокостюми.




На Закарпатті прикордонники викрили чергову спробу тютюнової контрабанди (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: