Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, в якій країні можна найшвидше знайти роботу

Всього вісім тижнів необхідно, щоб знайти роботу в Сінгапурі, водночас в Австралії цей показник становить 18 тижнів, про це свідчать дані звіту Міжнародної організації праці за третій квартал 2016 року.

Стало відомо, в якій країні можна найшвидше знайти роботу


За даними звіту, найнижчий рівень безробіття в світі вже впродовж 13 років зберігає Сінгапур. Навіть в кризових для країни 2003 і 2010 роках рівень безробіття не перевищував 4-5%. У 2016 році рівень безробіття не піднімався вище за 2-3%.

Стало відомо, в якій країні можна найшвидше знайти роботу

Так, для того щоб знайти роботу в Сінгапурі, необхідно всього 8 тижнів, в той час як в США – 10 тижнів, в Австралії – 18 тижнів.

Стало відомо, в якій країні можна найшвидше знайти роботу


Це стосується не тільки молодих працівників, а й тих, хто досяг пенсійного віку 62 роки. 98% з них продовжують роботу за професією.

Однак у 2017 році в Сінгапурі очікується підвищення рівня безробіття через уповільнення темпів економічного зростання.

До того ж в країні відзначають, що існує невідповідність між вимогою ринку і пропозицією робочої сили. Однак міністр освіти Он Є Кунг сподівається, що це не вплине на рівень безробіття і воно залишиться на рівні 3%.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: