Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські патрульні склали адміністративні матеріали на громадянина за неправдиві виклики

Закарпатські патрульні склали адміністративні матеріали на громадянина за неправдиві виклики
Наприкінці вчорашнього дня мукачівські патрульні отримали виклик, що на вулиці Матросова громадянину потрібна допомога. Полісмени прибули на місце, але пояснити, для чого потрібні поліцейські, чоловік не зміг.

Поліцейські повернулися до патрулювання та близько 5:40 отримали анонімний виклик, що на вулиці Ярослава Мудрого лежить невідома людина з ножем.

Патрульні негайно прибули на місце, але лежачої особи з ножем не виявили, зате на місці був тойсамий мукачівець, який зізнався, що анонімний виклик надійшов від нього. Чоловік сказав, що бажає написати заяву, тож патрульні доставили молодика в міськвідділок, де з’ясували, що він за добу 10 разів безпідставно викликав екіпаж патрульних.

Полісмени склали всі відповідні адмінматеріали за завідомо неправдиві виклики. Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева повідомляє: "Шановні громадяни! Виїжджаючи на неправдиві виклики поліцейські втрачають можливість допомогти тим, хто цього дійсно потребує".


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: