Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці затримали чоловіка, який убив свого друга (ФОТО)

Співробітники Хуського відділу поліції оперативно спрацювали та затримали чоловіка, який убив свого друга.
Закарпатські правоохоронці затримали чоловіка, який убив свого друга (ФОТО)

Сьогодні, 22 січня, до поліції надійшло повідомлення про те, що до Хустської районної лікарні поступив ваціент з ножовими ранами. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції у складі Хуського відділу поліції, крім цього на місці працювало керівництво ГУНП.

Правоохоронці оперативно спрацювали та з’ясували, що ножові поранення 34-річному хустянину наніс його товариш – 37-річний мешканець Херсонської області. Чоловік саме перебував у гостях у закарпатця, бійка з застосуванням зброї у чоловіків виникла через сварку. Через отримані травми хустянин помер.

Співробітники Хуського відділу поліції оперативно розшукали підозрюваного у вчиненні злочину. Жителя Херсонської області затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання щодо нього міри запобіжного заходу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне убивство. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: