Вхiд на сайт
Авторизацiя

У 2016 році Україна продемонструвала в Європі рекорд продажів авто

У 2016 році Україна продемонструвала в Європі рекорд продажів авто


В Україні зафіксовано найбільші показники зростання авторинку в Європі. Про це повідомляє AUTO-Consulting. За підсумками минулого року країна продемонструвала найбільше зростання продажів нових авто – було реалізовано 64 478 нових автомобілів, що на 39% більше, ніж рік тому.

Таким чином, український авторинок піднявся на одну позицію і тепер займає 23 місце в Європі за обсягами продажів. У 2016 році в Європі майже у всіх країнах спостерігалося зростання продажів, за винятком Росії (11%) та Нідерландів (-2%). Але саме в Україні було зафіксовано рекордне зростання.

Досить відчутно зросли продажі також в Угорщині (+ 25%), Хорватії (+ 24%), Ісландії (+ 32%). Загалом за 2016 рік європейський авторинок зріс на 5% і досяг позначки 16,6 млн автомобілів.

Лідером є Німеччина, де реалізували за рік 3,3 млн автомобілів (+ 4,5%). На другому місці Великобританія (+ 2,3%), третя за обсягами продажів авто країна – Франція (+ 5,1%).

Досить активно в минулому році зростав ринок Італії (+15,8%), що дозволило обійти Росію (-10,9%), де в 2016 році було зафіксовано спад продажів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: