Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що українці можуть дозволити собі на нову мінімалку (ІНФОГРАФІКА)

Що українці можуть дозволити собі на нову мінімалку (ІНФОГРАФІКА)
Починаючи з 1 січня, українці вже почали отримувати збільшені мінімальні зарплати. Газета "Сегодня" підрахувала, що тепер може дозволити людина, яка отримує не 1600, а 3200 грн у місяць.

Як зазначається, із мінімальної зарплати стягуються податки: прибутковий – 18% і військовий – 1,5%. Тому в грудні на руки працівники отримували не 1600 грн, а на 312 грн менше.

Тепер же, за підсумками січня, їм заплатили не 3200, а на 624 грн менше, або 2576 грн. Тобто реально гаманець "поправився" на 1288 грн.

Якщо врахувати, що колишня мінімалка в 1600 грн йшла на харчування, "комуналку", мобільний зв'язок і проїзд, тепер людина може дозволити трохи більше ніж раніше: наприклад, щодня їсти м'ясо, яйця, фрукти і навіть делікатеси, купувати книги, зайнятися спортом, кілька разів на місяць відвідати музей і фастфуд. Або відразу витратити всю "добавку" на велику покупку, припустимо, зимове взуття.

Що українці можуть дозволити собі на нову мінімалку (ІНФОГРАФІКА)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: