Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді горів житловий будинок, а в Мукачеві – квартира

В Ужгороді горів житловий будинок, а в Мукачеві – квартира
Управління ДСНС України у Закарпатській області інформує про ситуацію з пожежами протягом минулої доби. Для проведення рятувальних заходів здійснено 32 виїзди.

19.01.2017 о 05:47 - пожежа в житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Козацька. Вогнем знищено перекриття на площі 5 м2 та пошкоджено покриття. Ймовірна причина пожежі – неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Орієнтовний прямий збиток – 1000 грн.

19.01.2017 о 21:33 - пожежа у житловій квартирі п’ятиповерхового будинку за адресою: м. Мукачево, вул. І.Франка. Вогнем знищено диван. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Прямі збитки встановлюються.

19.01.2017 о 10:57 - загорання сміття на відкритій території: м. Берегово, вул. Мочолівська, б/н. Вогнем знищено сміття на площі 15 м2. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: