Вхiд на сайт
Авторизацiя

ОБСЄ заявляє про загострення ситуації на Донбасі

ОБСЄ заявляє про загострення ситуації на Донбасі
В ОБСЄ заявили, що після відносного затишшя на Новий рік і Різдво, ситуація в зоні бойових дій на Донбасі знову загострилася.

Про це йдеться в спільній заяві представника ОБСЄ в Тристоронньої контактній групі по Донбасу Мартіна Сайдіка і голови СММ Ертугрула Апакана, опублікованій 19 січня, передає "Радіо Свобода".

"Після відносного затишшя у новорічний і різдвяний період, ті, хто надає перевагу погрозам і застосуванню сили, знову підривають безпеку мешканців Донеччини і Луганщини", - наголошується в заяві.

За словами Апакана, ситуація на Донбасі погіршується, сторони конфлікту порушують перемир'я, від чого страждають цивільні по обидва боки лінії розмежування.

Сайдік, своєю чергою, заявив, що Тристороння контактна група буде продовжувати намічену лінію, незважаючи на відсутність політичної волі сторін.

Згідно з домовленостями учасників Тристоронньої контактної групи, з 00:00 години 24 грудня 2016 року на Донбасі мав діяти режим припинення вогню з метою утримання сторін конфлікту від обстрілів на період новорічних і різдвяних свят. Однак він неодноразово порушувався. Сторони конфлікту в обстрілах звинувачують один одного.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: