Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні безробітних запишуть в електронну чергу

В Україні безробітних запишуть в електронну чергуДержавна служба зайнятості України запустила новий сервіс, що дозволяє сформувати електронну чергу осіб, які перебувають в пошуках роботи, і оперативно записатися на прийом до певного фахівця.

Про це повідомляє прес-служба Держслужби зайнятості.

В.о. голови Державної служби зайнятості Валерій Ярошенко уточнив, що сервіс дозволяє записатися на первинний прийом в центр зайнятості або отримання консультації. У такому випадку під час візиту вже немає необхідності отримувати спеціальний талон і чекати своєї черги, можна до призначеного часу відразу прийти до фахівця з питання працевлаштування.

Послуга електронної черги реєстрації безробітних доступна українцям на порталі Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua в рубриці “Електронні послуги”.

Валерій Ярошенко уточнив, що вже в першому кварталі 2017 року запрацює новий сайт Державної служби зайнятості з можливістю створювати особисті кабінети і інтерактивні профілі. Очікується, що оновлений інформаційний ресурс стане найбільшим майданчиком для пошуку роботи в Україні. До розробки його концепції залучили кращих міжнародних експертів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: